Снимка БулфотоБойко Борисов получи огромен комплимент от висш божи служител по

...
Снимка БулфотоБойко Борисов получи огромен комплимент от висш божи служител по
Коментари Харесай

Дядо Йоан към Бойко Борисов: Докато съм жив, ще се моля за вас

Снимка Булфото

Бойко Борисов получи голям комплимент от върховен божи служител по време на визитата си във Варна. Над един млн. лева осигурихме за доизграждането на църквата „ Св. Прокопий Варненски “ във Варна. Това е първият нов православен храм в морската столица от 100 години насам! Той има фасадно осветяване, както и многофункционална постройка за обществени и културни действия - със зали за образование по иконопис, библиотека, зала за събития, обществена кухня и лекарски кабинети. Благодаря на Дядо Йоан, който ми връчи най-високия медал за заслуги към Варненската и Великопреславска епархия - „ Свети Апостол Андрей Първозвани ”. Това разяснява министър председателят Борисов във Варна, където посети църквата „ Св. Прокопий Варненски “.

„ Няма по какъв начин да не споделя, че това надълбоко възприятие на почитание към Вас и към личността Ви, и към делото Ви за мен остават в такава дълбока степен, че до момента в който съм жив, ще се апелирам за Вас “. Това уточни Варненският и Великопреславски митрополит Йоан при визитата на министър-председателя.

„ Вашето сърце не разреши да бъдат затворени нашите храмове “, уточни той, написа обстоятелства.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР